Το πρόγραμμα “Είμαστε όλοι Πολίτες” ολοκληρώθηκε! Με τη χρηματοδότηση της Νορβηγίας, της Ισλανδίας και του Λιχτενστάιν, ύψους 7,34 εκ Ευρώ, ενισχύθηκαν 100 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και υλοποιήθηκαν 76 έργα σε όλη την Ελλάδα, με άμεσα ωφελούμενους περισσότερους από 245.000 συνανθρώπους μας!

Η επίσημη παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/11/2016 στο Αμφιθέατρο του Ρ/Φ ΑΘΗΝΑ 984 στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ελληνικής κοινωνίας των πολιτών, εκπροσώπων των δωρητριών χωρών (Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν) καθώς και εκπροσώπων ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα που έλαβαν επιχορήγηση από το πρόγραμμα.

Το Σάββατο 19/11/2016 το Ίδρυμα Μποδοσάκη, διαχειριστής επιχορήγησης του Προγράμματος των ΕΕΑ Grants για την κοινωνία των πολιτών στην Ελλάδα, διοργάνωσε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή για την κοινωνία των πολιτών ανοιχτή στο κοινό. Στόχος μας ήταν να φέρουμε όλους τους πολίτες κοντά στο υγιές, δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας των πολιτών, που ακούραστα στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τις μειονότητες, τα παιδιά και τους νέους, τα άτομα με αναπηρία, τους μετανάστες, και πολλές ακόμα ευάλωτες ομάδες. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότεροι από 4.200 ενεργοί πολίτες, εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών ΜΚΟ, οικογένειες με παιδιά, νέοι και εθελοντές, παρακολούθησαν και στήριξαν με τη συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις της ημέρας, που παρουσιάζονται αναλυτικά στις σελίδες με το πρόγραμμα και τις δράσεις του φεστιβάλ.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τη συμμετοχή σας!